BioTech USA Instant Oats 1000g
Kód: 26013010500 26013010200 26013010400 26013010000 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Ovesné vločky jsou vynikající zdroj vlákniny a bílkovin. Ovesná kaše jsou velmi oblíbená fit snídaně, protože lze snadno připravit. Jejím základem je zdroj rostlinných bílkovin, bohatých na vlákninu, navíc se dá kombinovat s různým ovocem a semínky. Ale pokud máš někdy pocit, že by bylo dobré vpašovat do snídaně nové chutě, pak bude Instant Oats super volbou, protože kromě čokoládové verze si můžeš vybrat i cookies&cream a oříškovou příchuť! Ochucená verze však nemusí být pouze základem ovesné kaše, může být perfektní i na přípravu čokoládové piškoty!
Komu doporučujeme?
- Tomu, kdo si chce zpestřit jídelníček
- Tomu, kdo hledá na snídani nebo k proteinu po tréninku zdroj sacharidů, bohatý na vlákniny.
- Tomu, kdo se ani při nízkém obsahu cukrů nechce vzdát sladkých chutí
Doporučené dávkování:
Smíchejte 1 porci (100 g = 3 odměrné lžičky naplněné k hornímu označení = 7 polévkových lžic) prášku s 200 ml horké vody nebo 100 ml studené vody a nechte 1-2 minuty odpočívat. Konzumujte kdykoli během dne a kombinujte s oblíbeným ovocem, ořechy nebo jiným kořením.
Nutriční informace:
100 g | |
Energetická hodnota | 1703 kJ / 404 kcal |
Tuky | 7,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 67 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Vláknina | 10g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,036g |
Složení:
Příchuť čokoláda: mouka z ovesných vloček (91%), kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (7%), aroma, sladidlo (sukralóza).
Příchuť cookies & cream: mouka z ovesných vloček (98%), aromata, sladidlo (sukralóza).
Příchuť lískový oříšek: mouka z ovesných vloček (98%), aromata, sůl, sladidlo (sukralóza).
Bez příchutě: mouka z ovesných vloček (100%).
Informace:
- Vyrobeno v závodě, kde se zpracovávají potraviny obsahující mléko, vejce, lepek, sóju, korýši, oxid siri-city a ořechy.
- Skladování: Uchovávejte dobře uzavřené na chladném, suchém místě.
- Uchovávejte mimo dosah dětí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.